Aktualności

ZAPRASZAMY NA KONSULTACJE INDYWIDUALNE I SPOTKANIE INFORMACYJNE w ramach Rybackiej Lokalnej Strategii Rozwoju 2021 - 2027 dla Doliny Baryczy

W każdy poniedziałek października prowadzone będą konsultacje indywidualne w/s planowanych naborów w ramach Rybackiej Lokalnej Strategii Rozwoju na lata 2021-2027  dla Doliny Baryczy.

Zapraszamy do kontaktu w szczególności:

  • przedstawicieli jednostek samorządu terytorialnego (JST)
  • podmioty rybackie
  • podmioty gastronomiczne tworzące ofertę gastronomiczną na bazie ryb

Dostępne terminy:

  • 06.10.2025 r. (poniedziałek) - godz. 9:00 - 12:00
  • 13.10.2025 r. (poniedziałek) - godz. 9:00 - 12:00
  • 20.10.2025 r. (poniedziałek) - godz. 9:00 - 12:00
  • 27.10.2025 r. (poniedziałek) - godz. 9:00 - 12:00

Poniżej kilka wskazówek, jak przygotować się do doradztwa indywidualnego:

  • Zweryfikuj harmonogram oraz przedsięwzięcie, w które wpisujesz się ze swoim pomysłem
  • przygotuj planowaną listę zakupów i policz wartość planowanych zakupów
  • umów się na doradztwo telefonicznie: 71 383 04 32 (zgłoszenia przyjmuje p. Oliwia Grzelak) lub poprzez e-mail: partnerstwo@nasza.barycz.pl
  • doradztwo może być stacjonarne (miejsce: biuro w Miliczu, Pl. Ks. E. Waresiaka 7, 56-300 Milicz) lub telefonicznie - na umówioną datę i godzinę!

Pozostałych zainteresowanych aplikowaniem o środki w ramach Rybackiej Lokalnej Strategii Rozwoju na lata 2021 - 2027 zapraszamy na spotkanie informacyjne, które odbędzie się 17.11.2025 r. w godz. 9.00-12.00 w Miliczu, ul. Szewska 1b (Stara Rzeźnia).

Ze względów organizacyjnych prosimy o wcześniejsze zapisanie się na spotkanie:

  • telefonicznie: 71 383 04 32 lub
  • poprzez e-mail: partnerstwo@nasza.barycz.pl

Więcej informacji na stronie:www.nasza.barycz.pl

#FunduszeUE #FunduszeEuropejskie #FunduszeEuropejskiedlaRybactwa #rybactwo #EFMRA

 




Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij